Язык  Russian Romana

Cum sa faci un micut sa zambeasca la o sedinta foto

Cum sa faci un micut sa zambeasca la o sedinta foto
 
Se apropie weekend-ul sau o ceremonie si va ganditi ca ar fi tocmai potrivit sa-i organizati copilului dvs. o sedinta foto.  Sperati sa pastrati cele mai interesante momente: zambetul lui minunat, scanteia din ochisori, dar, in fata obiectivului copilul are un comportament cu totul diferit decat cel asteptat. Daca si cei mari simt o stare de discomfort in fata camerei foto, atunci ce-i putem reprosa unui copil care s-a pomenit alaturi de o persoana necunoscuta cu un aparat ciudat.
 
 
 
 
Daca totusi doriti ca in arhiva Dvs sa aveti poze poze cu micutul asa cum este el in orice zi, natural, degajat si… amuzant, e bine sa urmati cateva reguli importante pentru o sedinta foto reusita.
 
 
In primul rand sedinta foto e bine sa-i creeze copilului buna dispozitie. Pentru ca micutul sa nu aiba senzatia ca indeplineste un rol foarte important (pentru parinti). Pentru o sedinta foto de succes, anuntati-l pe micut din timp, ca,  in curand va veni cineva cu care va veti juca impreuna. Nu-i spuneti ca se vor juca doar in doi, jocul pentru un copil este foarte important, el face parte din viata lui, de aceea in acest mic univers al copilului nu este loc pentru straini.  Daca,  insa,  il veti incuraja spunandu-i ca va veti juca impreuna, acest fapt chiar il va bucura, or, ce poate fi mai amuzant decat un joc impreuna cu tata sau mama?
 
 
Avertizati copilul ca aceasta persoana cu care va veti juca, isi va aduce jucaria preferata. O jucarie noua este intotdeauna o mare bucurie! Iar daca aceasta persoana pe care urmeaza  sa o cunoasca mai aduce cu sine si jucariile preferate, atunci in ospetie vine un adevarat prieten! si nu trebuie sa-ti fie frica deloc! Apropo, e chiar contraindicat sa atentionati copilul ca aceasta persoana care vine in curand, nu este periculoasa, deoarece copii deseori nu aud negatia "nu". Oaspetele este pur si simplu un om minunat la fel ca si  ziua petrecuta alaturi de el! Important este ca si voi, parintii sa credeti in ceea ce spuneti!
 
 
 
Comunicati cu fotograful prieteneste chiar din primele minute. Un copil nu poate fi inselat, el simte perfect toate aspectele relatiei dintre adulti si incearca sa le imite. Daca veti fi ingrijorati ore intregi despre comportamentul fotografului si tot ce, si cum face el, copilul pur si simplu va imita comportamentul dvs.  iar  in final veti obtine niste poze in care micutul este mai mult oficial si retinut, in cel mai bun caz, sau foarte precaut, serios, si, uneori, chiar enervat. Jucati-va dragi parinti, jucati-va! Adresati-va fotografului la "tu" - el doar a venit sa se joace. Sau l-ati mintit pe micut? Jucati-va chiar din primele clipe in care fotograful va paseste pragul! Lasati-l pe fotograf sa-si faca treaba: "O, dulce clipa, mai ramai! "...
Яндекс.Метрика