Язык  Russian Romana

Scutece reutilizabile - ecologice și economice

Scutece reutilizabile - ecologice și economice

Scutecele lavabile sunt confortabile pentru copil: tesetura scutecului respira, chiar daca devine umeda. Scutecele de unica folosinta inceteaza sa respire indata dupa ce copilul s-a urinat. Scutecul refolosibil constă din trei straturi:

Stratul exterior impermeabil, care retine umezeala, dar intr-acelasi timp permite trecerea aerului. Textura printului exterior este de 2 feluri: material catifelat sau material neted, captuseala interioara este dintr-un material special microfibra, care tine umezeala departe de pielea copilului si avand proprietatea de a "conduce" umezeala in interiorul-buzunar unde se afla insertul absorbant - microfibra (sau dupa caz bambus).

Perfect confectionate: elasticul de de picioruse si cel de la spatele scutecului este destul de lejer incat nu lasa urme pe pielea copilului, dar suficient de puternic, incat sa nu lase sa treaca umezeala. Insertul absorbant poate fi plasat într-un buzunar special. Pielea copilul va fi uscata, datorită unui material special, care nu se absorbe lichidul, ci doar permite umezeliisa treaca in absorbant.

Economie financiara veritabila: un set din 5-10 scutece copilasul le va folosi de la nastere pana la mersul la olita. E usor de calculat: fiecare parinte stie cat cheltuie lunar pe scutecele de unica utilizare.

Universale: scutece refolosibile “cresc” impreuna cu copiii. Capsele speciale va permit sa modificati inaltimea si volumul scutecului pentru bebelus – de la 3 la 15 kg.

Practice: scutece refolosibile se spala perfect in masina de spalat impreuna cu celelalte hainute a copilului, se usuca timp de cateva ore si nu este nevoie de a le calca.

Antrenament la olita: copiii care folosesc scutece reutilizabile mai rapid se invata sa mearga la oala, deoarece pot sa-si controleze propriile nevoi. Scutece reutilizabile absorb bine umezeala, dar copilul are timp sa inteleaga ca nu e bines a fii umed. In asa mod, copiii mai devreme invata sa-si inteleaga propriul corp si antrenamentul pentru olita decurge mai natural.

Scutece refolosibile - o alternativa excelenta celor de unica folosinta. Ele nu au contraindicatii, sunt hipoalergice, economice, sanatoase si frumoase. I se potrivesc fiecarui copil si pot fi utilizate o perioada lunga de timp. Cu o mare dorinta de a oferi copiilor nostril tot ce e mai bun, suntem 100% siguri de siguranta scutecelor lavabile ALVA BABY!

Яндекс.Метрика