Язык  Russian Romana

Scutece pentru inot

Vizualizare ca:
Produse pe pagină:
Sortare după:
Calut de mare scutecel pentru inot
Scutecel pentru inot ..
130,00 Lei
Corabie - Pampers de scaldat
Corabie - Pampers de scaldat ..
130,00 Lei
Nuci de sapun
Aveti acum la dispozitie singurele nuci de sapun (nuci de spalat) BIO, garantate proaspete si de o calitate superioara. Saculetul de 500 de grame de nuci de sapun este ideal daca doriti sa incercati nucile de sapun sau daca doriti sa va reinnoiti stocul. Pachetul contine 500 g nuci de sapun n..
215,00 Lei
Bazat pe 4 recenzii.
Scutec de inot Balena
Scutec de inot Balena Un scutecel pentru scaldat de culoare neutra. Se potriveste la fel de bine pentru o fetita, cat si pentru un baietel.   ..
150,00 Lei
Scutec de inot Floricele
Scutec de inot Floricele ..
130,00 Lei
Scutece lavabile ieftine
Scutece lavabile ieftine Setul contine un scutec. Absorbantul se vinde aparte. Cum folosim scutecul lavabil Ce este in interiorul scutecului lavabil   Avantajele scutecelor lavabile fata de cele de unica folosinta   Pro si contra: scutece refolosibile vs scut..
90,00 Lei
Scutec pentru scaldat
Scutec pentru scaldat ..
140,00 Lei
Chilotei de inot la piscina
Chilotei de inot la piscina ..
140,00 Lei
Chilotei pentru piscina
Chilotei pentru piscina ..
140,00 Lei
Pampers pentru inot
Pampers pentru inot La orice piscina publica aceste scutece pentru scaldat in piscina sunt obligatorii. Scutecele pentru inot privin "accidentele" intamplatoare. Scutecele refolosibile pentru inot nu absorb apa si nu vor deveni grele. Aceste scutecele de inot refolosibile pot fi spalate si po..
140,00 Lei
Scutece pentru piscina
Scutece pentru bazin (piscina)   Scutece refolosibile (lavabile) pentru piscina, foarte subtiri si fine. Se afla printre cele mai comode si universale scutece pentru inot.   Elasticul de la picioare si talie este foarte moale si fin, de aceea, copilul se poate misca libe..
140,00 Lei
Scutece pentru bazin
Scutece pentru bazin Scutec reutilizabil inot Alva Baby Scutecul reutilizabil pentru inot de la Alva Baby reprezinta o alternativa economica si ecologica a scutecelor consumabile. Scutecul de inot este realizat pe exterior dintr-un material cu uscare rapida, si cu o captuseala interio..
140,00 Lei
Chilotei pentru bazin
Chilotei pentru bazin La orice piscina publica aceste scutece pentru scaldat in piscina (bazin) sunt obligatorii. Scutecele lavabile pentru inot in piscina privin "accidentele". Chiloteii- scutece refolosibile pentru inot nu absorb apa si nu vor deveni grele. Scutecele de inot refolosibile po..
140,00 Lei
Chilotei pentru inot
Chilotei pentru inot  La orice piscina publica aceste scutece pentru scaldat in piscina sunt obligatorii. Scutecele-chiloteii pentru inot privin "accidentele". Chiloteii pentru inot nu absorb apa si nu vor deveni grele. Scutecele de inot refolosibile pot fi spalate si pot fi folosit..
140,00 Lei
Pampers pentru scaldat
Pampers pentru scasdat ..
140,00 Lei
Chilotei pentru scaldat
Chilotei pentru scaldat La orice piscina publica acesti chilotei (scutece) pentru scaldat in piscina sunt obligatorii. Scutecele (chiloteii) pentru inot privin "accidentele". Scutecele refolosibile pentru inot nu absorb apa si nu vor deveni grele. Scutecele de inot refolosibile pot fi spalate..
140,00 Lei
Scutec pentru inot
Scutec pentru inot Scutece refolosibile (lavabile) pentru piscina, foarte subtiri si fine. Elasticul de la picioare si talie este foarte moale si fin, de aceea, copilul se poate misca liber in apa. Scutecul pentru bazin este format dintr-un material impermeabil, foarte fin si care tine accide..
140,00 Lei
Chilotei scutece de scaldat
Chilotei scutece de scaldat  ..
140,00 Lei
Scutece pentru inot
Scutece pentru inot ..
140,00 Lei
Scutece pentru scaldat
Scutece pentru scaldat   Scutece refolosibile (lavabile) pentru scaldat in piscina sau mare, foarte subtiri si fine. Se afla printre cele mai comode si universale scutece pentru inot.   Elasticul de la picioare si talie este foarte moale si fin, de aceea, copilul se poat..
140,00 Lei
Яндекс.Метрика