Язык  RomanaRussian

Scutece Alva

Vizualizare ca:
Produse pe pagină:
Sortare după:
session->data['token'])) { ?> request->get['page'])) { $page = (int)$this->request->get['page']-1; } else { $page = 0; } ?>
Inimioare rosii
Va propunem un asortiment larg de scutece refolosibile Alva Baby reutilizabile (lavabile) AlvaBaby. Au masura unica, fiind foarte usor de reglat marimea potrivita fiecarui copil. Pot fi folosite inca de la nastere (3kg) pana cand copilul va merge la olita (~15kg). Textura printului exterior e..
130,00 Lei
Scutecel Chisinaul de seara.
Scurecel refolosibil cu un print foarte dragut. I-am dat asa denumire in cinstea orasului meu drag Chisinau. Scutece refolosibile “cresc” impreuna cu copiii. Capsele speciale va permit sa modificati inaltimea si volumul scutecului pentru bebelus – de la 3 la 15 kg, deci toata virsta de la zer..
130,00 Lei
Dalmatin
Scutec refolosibil lavabil ALVA Baby - spune "NU" pampersilor! Noi lucram pentru copiii Dumnevoastra, pentru sanatatea lor! Scutecul ecologic refolosibil este folosit ca un element al igienei in ingrijirea copilasilor mici, in loc de scutece de unica folosinta (Pampers, Libero, Huggies). Il p..
130,00 Lei
Lego
Scutece textile reutilizabile - alternativa sanatoasa, frumoasa, economa celor de unica folosinta, de genul Pampers, care au devenit "obisnuiti". Dar stiti ca mii de ani mamele foloseau pentru igiena bebelusilor anume scutece din stofa. Si doar vreo 50 de ani au trecut de cand au aparut scute..
130,00 Lei
Masinele
Scutec refolosibil lavabil ALVA Baby - spune "NU" pampersilor! Noi lucram pentru copiii Dumnevoastra, pentru sanatatea lor! Scutecul ecologic refolosibil este folosit ca un element al igienei in ingrijirea copilasilor mici, in loc de scutece de unica folosinta (Pampers, Libero, Huggies). Il putet..
115,00 Lei
Spider man
Scutec reutilizabil pentru baietel Spider man Va propunem un asortiment larg de scutece cu buzunar reutilizabile (lavabile) AlvaBaby. Au masura unica, fiind foarte usor de reglat marimea potrivita fiecarui copil. Pot fi folosite inca de la nastere (3kg) pana cand copilul va merge la olita (~1..
130,00 Lei
Football orange
  Va propunem un asortiment larg de scutece cu buzunar reutilizabile (lavabile) AlvaBaby. Au masura unica, fiind foarte usor de reglat marimea potrivita fiecarui copil. Pot fi folosite inca de la nastere (3kg) pana cand copilul va merge la olita (~15kg). Textura printului exterior es..
130,00 Lei
Transport
Scutece refolosibile pentru baietei   Scutece textile reutilizabile — alternativa sanatoasa, frumoasa, economa celor de unica folosinta, de genul Pampers, care au devenit «obisnuiti».   Dar stiti ca mii de ani mamele foloseau pentru igiena bebelusilor anume scutece din s..
130,00 Lei
Africa alb
Scutece din stofa Chisinau Scutece textile reutilizabile — alternativa sanatoasa, frumoasa, economa celor de unica folosinta, de genul Pampers, care au devenit «obisnuiti».   Dar stiti ca mii de ani mamele foloseau pentru igiena bebelusilor anume scutece din stofa. Si doar vreo 5..
130,00 Lei
Sport
Scutece reutilizabile (refolosibile, lavabile) pentru baieti     Pretul indicat nu include insertul absorbant.  Scutec cu insert din 3 straturi microfibra - 170 lei Scutec cu insert din 5 straturi bambus - 195 lei Aditional un insert absorbant este la pretul..
130,00 Lei
Jirafa mare
Unde se vand scutece refolosibile? Aici, pe baby.com.md! Cum faceti comanda? Adaugati in cos, scrieti numele si un numar de telefon, in scurt timp luam legatura cu Dvs. Dar si mai simplu e sa-mi telefonati la 069555314. Tatiana. Cine foloseste scutece reutilizabile? In primul rand - mamel..
130,00 Lei
Jungle
Pampers refolosibil Chisinau Jungle Va propunem un asortiment larg de scutece cu buzunar reutilizabile (lavabile) AlvaBaby. Scutecele refolosibile lavabile au masura unica, fiind foarte usor de reglat marimea potrivita fiecarui copil. Pot fi folosite inca de la nastere (3kg) pana cand copilul..
130,00 Lei
Bufnite pe roz
Scutecele reutilizabile - recomandat copilasilor care fac alergie la scutecele de unica folosinta. Ele nu contin substante toxice, sunt absolut hipoalergice. "Pampers" care se spala in masina de spalat de nenumarate ori. Economie enorma a bugetului familiei, igiena si sanatatea copilului..
130,00 Lei
Cerculete azurii
Scutec refolosibil cu insert din microfibra Marime: universala, acelasi scutec poate fi folosit de la nastere pana la olita, marimea potrivita -S, M, L- modificandu-se foarte usor din capsele aplicate. Astfel aceste scutece se potrivesc copilasilor cu greutatea intre 3 si 16 kg.   ..
130,00 Lei
Tigru
Va propunem un asortiment larg de scutece cu buzunar reutilizabile (lavabile) AlvaBaby   Desi ne aflam in Chisinau, livrarea de scutece ecologice lavabile e posibila in toate regiunile Moldovei (Anenii Noi, Balti, Basarabeasca, Biruinta, Briceni, Bucovat, Cahul, Calarasi, Camenca, Ca..
130,00 Lei
Grauri
Va propunem un asortiment larg de scutece cu buzunar reutilizabile (lavabile, refolosibile) AlvaBaby, cele mai calitative. Au masura unica, fiind foarte usor de reglat marimea potrivita fiecarui copil. Pot fi folosite inca de la nastere (3kg) pana cand copilul va merge la olita (~15kg). Textura p..
130,00 Lei
Violet
Scutecele refolosibile ALVA Baby sunt scutece cu buzunar, evolutive (one size), care sunt potrivite de la nastere pana la olita (3 kg-15 kg). Un scutec consta dintr-un scutec impermeabil, prevazut cu un buzunar. Interiorul scutecului (partea dinspre bebelus) este confectionat din material fle..
130,00 Lei
Delfini verzi
Eco scutece moderne   Pretul indicat nu include insertul absorbant.  Scutec cu insert din 3 straturi microfibra - 170 lei Scutec cu insert din 5 straturi bambus - 195 lei Aditional un insert absorbant este la pretul de 50 si 75 lei. Totul este reutilizabil...
130,00 Lei
Pinguini Scutec refolosibil
Scutece lavabile pentru fetite Pinguini Scutec (pampers) refolosibil lavabil ALVA Baby - spune "NU" pampersilor! Noi lucram pentru copiii Dumnevoastra, pentru sanatatea lor! Scutecul ecologic refolosibil este folosit ca un element al igienei in ingrijirea copilasilor mici, in loc de scute..
130,00 Lei
Bazat pe 2 recenzii.
Pisicuta mare
"Pampers" care se spala in masina de spalat de nenumarate ori. Economie enorma a bugetului familiei, igiena si sanatatea copilului - iata doar cateva plusuri! Scutec refolosibil lavabil ALVA Baby - spune "NU" pampersilor! Noi lucram pentru copiii Dumnevoastra, pentru sanatatea lor! Scute..
130,00 Lei
Curcubeu
Scutece textile reutilizabile - alternativa sanatoasa, frumoasa, economa celor de unica folosinta, de genul Pampers, care au devenit "obisnuiti". Dar stiti ca mii de ani mamele foloseau pentru igiena bebelusilor anume scutece din stofa? Si doar vreo 50 de ani au trecut de cand au aparut scute..
130,00 Lei
Margelute colorate
Scutec lavabil refolosibil "Margelute colorate" Scutec ecologic lavabil cu buzunar, evolutiv (one size), AlvaBaby. Nu necesita chilot de protectie. Poate fi folosit ca scutec de apa pentru inot in piscina Scutec refolosibil (lavabil) , masura universala. Scutec textil la fel de usor de fo..
130,00 Lei
Curcubeu si Soare
Livrare scutece refolosibile lavabile textile reutilizabile in orice localitate din Moldova. Scutece textile reutilizabile - alternativa sanatoasa, frumoasa, economa celor de unica folosinta, de genul Pampers, care au devenit "obisnuiti". Dar stiti ca mii de ani mamele foloseau pentru igi..
130,00 Lei
Pisicuta
Scutec refolosibil lavabil pentru fetite Pisicuta. Ne aflam in Chisinau, dar e posibil sa primiti scutece textile in orice oras sau sat din Moldova.   Pretul indicat nu include insertul absorbant.  Scutec cu insert din 3 straturi microfibra - 170 lei Scutec cu insert din..
130,00 Lei

Scutece Alva

Яндекс.Метрика