Язык  Russian Romana

Scutece Alva

Vizualizare ca:
Produse pe pagină:
Sortare după:
Ancora
Va propunem un asortiment larg de scutece cu buzunar reutilizabile (lavabile) AlvaBaby. Au masura unica, fiind foarte usor de reglat marimea potrivita fiecarui copil. Pot fi folosite inca de la nastere (3kg) pana cand copilul va merge la olita (~15kg). Textura printului exterior este de 2 feluri:..
140,00 Lei
Bazat pe 3 recenzii.
Insert bambus negru 5 straturi
Insert (laveta) pentru scutece refolosibile din bambus bambus negru 5 straturi ..
75,00 Lei
Insert din bambus charcoal 4 straturi
Insert din bambus charcoal 4 straturi.   ..
60,00 Lei
Insert microfibra 3 straturi
Insert microfibra 3 straturi Laveta pentru scutec refolosibil ..
50,00 Lei
Scutec lavabil de marime mare
Scutec lavabil de marime mare Mamici, a caror copilasi deja sunt mai maricei, dar tot se mai "scapa" in timpul somnului sau la plimbari. Special pentru copilasii vostri au fost create aceste scutece refolosibile, de marime mai mare! Comode, trainice, cu o absorbtie foarte puternica, va vor us..
230,00 Lei
Scutec refolosibil din bambus (bamboo charcoal)
Scutec refolosibil din bambus (bamboo charcoal) ..
150,00 Lei
Sport. Scutece refolosibile ecologice
Sport Scutece refolosibile ecologice pentru copii cu livrare in toate orasele si satele din Moldova. Vreau sa va atrag atentia asupra scutecelor reutilizabile moderne. In uz, ele sunt la fel de confortabile ca si cele care au devenit «normale», de unica folosinta. Dar scutecele refolosibi..
140,00 Lei
Bazat pe 1 recenzii.
Albinuta
Scutec refolosibil lavabil ALVA Baby - spune "NU" pampersilor! Noi lucram pentru copiii Dumnevoastra, pentru sanatatea lor! Scutecul ecologic refolosibil este folosit ca un element al igienei in ingrijirea copilasilor mici, in loc de scutece de unica folosinta (Pampers, Libero, Huggies). Il p..
140,00 Lei
Buburuza
Scutece textile lavabile de marime unica (one-size) cu buzunar si cu inchidere cu capse. Marimea scutecului refolosibil se ajusteaza cu ajutorul capselor de pe exteriorul scutecului.  Folosirea scuteceleor reutilizabile Alva Baby este foarte simpla si comoda, chiar si taticii pot imbraca..
140,00 Lei
Bazat pe 2 recenzii.
Maimutele vesele
ипкыпмиПодгузник с вкладышем из 5-и слойного бамбука 174 леевScutece textile reutilizabile — alternativa sanatoasa, frumoasa, economa celor de unica folosinta, de genul Pampers, care au devenit «obisnuiti».   Dar stiti ca mii de ani mamele foloseau pentru igiena bebelusilor anume scu..
140,00 Lei
Bazat pe 4 recenzii.
Zebra
Scetece reutilizabile pret redus Va propunem un asortiment larg de scutece cu buzunar reutilizabile (lavabile) AlvaBaby E destul sa-i pui insertul absorbant si e gata de folosit in calitate de scutec reutilizabil (in loc de "pampers"). Pentru ce? * Pentru ca sa economisesti bugetul fa..
140,00 Lei
Bazat pe 1 recenzii.
Football
Scutece textile refolosibile Setul include un scutec refolosibil fara insert absorbant.  Scutec cu insert din 3 straturi microfibra - 169 lei Scutec cu insert din 5 straturi bambus - 194 lei Insertul absorbant adaugator costa 50 si 75 lei. Cum folosim scutecul lavabil ..
140,00 Lei
Bazat pe 2 recenzii.
Vacuta
Unde se vand scutece lavabile in Chisinau Moldova? Avem peste 50 culori frumoase, care vor fi interesante copiilor si mamicilor. Cine foloseste scutece reutilizabile? In primul rand - mamele caror le este pasa de sanatatea copilului si caror nu le este greu sa spele scutecele lavabile. D..
140,00 Lei
Animalute
Pampersi refolosibili. Scutece lavabile Alva. Noi. In set nu intra si insertul absorbant. Scutec cu insert din 3 straturi microfibra - 170 lei Scutec cu insert din 5 straturi bambus - 195 lei Aparte inserturile sunt la 50 lei. Totul este refolosibil.   Scutecele ref..
140,00 Lei
Floricele Alva seria clasic, print pozitional
Scutec ecologic lavabil cu buzunar, evolutiv (one size), AlvaBaby. Nu necesita chilot de protectie. Poate fi folosit ca scutec de apa pentru inot in piscina    Scutec refolosibil (lavabil) , masura universala. Scutec textil la fel de usor de folosit ca si cele de unica folosinta..
140,00 Lei
Scutec textil light Jeans
Scutec textil light Jeans E destul sa-i pui insertul absorbant si e gata de folosit in calitate de scutec reutilizabil (in loc de "pampers"). Pentru ce?  * Pentru ca sa economisesti bugetul familiei    * Pentru ca sunt foarte frumoase    * Pentru c..
140,00 Lei
Bazat pe 1 recenzii.
Bembi, print pozitional
Va propunem un asortiment larg de scutece cu buzunar reutilizabile (lavabile) AlvaBaby Va propunem un asortiment larg de scutece cu buzunar reutilizabile (lavabile) AlvaBaby Scutece textile reutilizabile - alternativa sanatoasa, frumoasa, economa celor de unica folosinta, de genul Pampers, ca..
140,00 Lei
Army
Scutec reutilizabil cu insert absorbant Army, model excelent pentru baietei.   Pretul indicat nu include insertul absorbant.  Scutec cu insert din 3 straturi microfibra - 170 lei Scutec cu insert din 5 straturi bambus - 195 lei Cum folosim scutecul lavabil Ce est..
140,00 Lei
Cocosel
Scutec textil ecologic lavabil cu buzunar, evolutiv (one size), AlvaBaby. Nu necesita chilot de protectie. Poate fi folosit ca scutec de apa pentru inot in piscina    Scutec refolosibil (lavabil) , masura universala. Scutec textil la fel de usor de folosit ca si cele de unica fo..
140,00 Lei
Romanite
Pampers refolosibil pentru fetite Romanite Va propunem un asortiment larg de scutece cu buzunar reutilizabile (lavabile) AlvaBaby. Au masura unica, fiind foarte usor de reglat marimea potrivita fiecarui copil. Pot fi folosite inca de la nastere (3kg) pana cand copilul va merge la olita (~15kg..
140,00 Lei
Stelute pe cer albastru
Scutece refolosibile lavabile moderne pentru copii Chisinau Moldova Scutecele reutilizabile nu au disparut, ci s-au modernizat. Sunt frumoase, sanatoase, moi, ecologice, si nu in ultimul rand, mai economice, decat scutecele de unica folosinta. Dar sa nu ne grabim. Sa vedem, care sunt probleme..
140,00 Lei
Bufnite pe albastru
 Scutece din material textil, cu buzunar, reutilizabile (lavabile) AlvaBaby. Scutece din material textil reutilizabile — alternativa sanatoasa, frumoasa, economa celor de unica folosinta, de genul Pampers, care au devenit «obisnuiti».   Dar stiti ca mii de ani mamele fo..
140,00 Lei
Bazat pe 2 recenzii.
Calatorie
Scutece textile reutilizabile - alternativa sanatoasa, frumoasa, economa celor de unica folosinta, de genul Pampers, care au devenit "obisnuiti".    Dar stiti ca mii de ani mamele foloseau pentru igiena bebelusilor anume scutece din stofa. Si doar vreo 50 de ani au trecut de can..
140,00 Lei
Caluri in nori
Scutecele reutilizabile pentru fetite si baietei le puteti utiliza in calitate de scutece pentru scaldat in piscina. Pentru aceasta folositi doar chiloteii, fara insert absorbant. Scutec refolosibil lavabil ALVA Baby - spune "NU" pampersilor! Noi lucram pentru copiii Dumnevoastra, pentru sana..
140,00 Lei

Scutece Alva

Яндекс.Метрика