Язык  Russian Romana

Chilotei antrenament la oala

Vizualizare ca:
Produse pe pagină:
Sortare după:
Antrenament la oala chilotei Buburuza
Buburuza Antrenament la oala chilotei din bumbac ..
65,00 Lei
Chilotei antrenament la olita
Chilotei antrenament la olita ..
65,00 Lei
Chilotei de bumbac Iepuras
Chilotei de bumbac ..
65,00 Lei
Chilotei deprindere la oala
Chilotei deprindere la oala ..
75,00 Lei
Chilotei deprindere la olita Ursulet
Chilotei deprindere la olita Ursulet   Chilotei din bumbac, speciali, pentru deprindere la olita. Arata ca chilotei obisnuiti, dar in locul, unde se umeda mai mult, este un strat suplimentar de tesatura din bumbac special, care absoarbe o portie de urina. Mai au un strat de lamin..
65,00 Lei
Chilotei din bumbac Bufnita
Chilotei din bumbac ..
65,00 Lei
Chilotei pentru fetite
Chilotei pentru fetite Chilotei din bumbac, speciali, pentru deprindere la olita. Arata ca chilotei obisnuiti, dar in locul, unde se umeda mai mult, este un strat de tesatura din bumbac special, care absoarbe o portie de urina. Mai au un strat de laminatie speciala (NU polietele..
65,00 Lei
Bazat pe 1 recenzii.
Chiloti copii Leu
Chiloti deprindere la oala Leu Confectionati din bumbac natural 100%, arata ca chilotei obisnuiti. Diferenta e ca in locul in care se umeda mai mult, are cateva straturi de tesatura, care retin o portie de urina. Cum folosim chiloteii antrenament la oala: * Schimbam imediat dupa ce co..
60,00 Lei
Bazat pe 2 recenzii.
Deprindere la aola
Deprindere la aola ..
50,00 Lei
Deprindere la olita chilotei
Deprindere la olita chilotei  ..
65,00 Lei
Invatare la oala chilotei
Invatare la oala chilotei ..
75,00 Lei
Nuci de sapun
Aveti acum la dispozitie singurele nuci de sapun (nuci de spalat) BIO, garantate proaspete si de o calitate superioara. Saculetul de 500 de grame de nuci de sapun este ideal daca doriti sa incercati nucile de sapun sau daca doriti sa va reinnoiti stocul. Pachetul contine 500 g nuci de sapun n..
215,00 Lei
Bazat pe 4 recenzii.
Chilotei antrenament la oala
Chilotei antrenament la oala Acesti chilotei din bumbac arata ca cei obisnuiti, sunt reutilizabili, iar partea interioara este confectionata din mai multe straturi, avand un strat impermeabil. Datorita acestui fapt, chiloteii mentin lichidul pentru un scurt timp, iar covoarele, mobila si hain..
75,00 Lei
Chilotei pentru invatare la oala
Chilotei pentru invatare la oala ..
75,00 Lei
Bazat pe 4 recenzii.
Chilotei de deprindere la oala
Chilotei de deprindere la oala ..
75,00 Lei
Chilotei pentru deprindere la oala
Chilotei pentru deprindere la oala Chilotei antrenament la olita.   Pentru ca procesul delicat de invatare la oala sa fie mai usor, au fost creati acesti chilotei minunati. Confectionati din bumbac natural, arata ca orice chilotei obisnuiti.   Cum "lucreaza" ei: ..
60,00 Lei
Chilotei de invatare la oala
Chilotei de invatare la oala Chilotei reutilizabili pentru cjpiii care se invata sa mearga la oala. Principiu de lucru: Nu permit umizelei sa treaca inafara, iar inauntru sunt uzi. Copilul intelege ca daca esti ud, nu e confortabil, la oala e mai bine sa mergi.  Usureaza trec..
75,00 Lei
Chilotei deprindere la oala
Chilotei deprindere la oala ..
75,00 Lei
Chiloti antrenament la oala
Chiloti antrenament la oala ..
75,00 Lei
Яндекс.Метрика