Язык  Russian Romana

Body pentru copii

Vizualizare ca:
Produse pe pagină:
Sortare după:
Bodi cu maneca lunga
Bodi cu maneca lunga Fiecare parinte acorda maxima atentie detaliilor pentru ca imbracamintea pentru copil sa fie comoda si rezistenta, dar in acelasi timp prin croiala si combinatiile de culori sa imprime un stil estetic original. Bebelusii au o piele foarte sensibila. De aceea bumbacul folo..
55,00 Lei
Body bebelus
Body bebelus. Body pentru copii cadou frumos pentru fetite si baietei Chisinau Fiecare parinte acorda maxima atentie detaliilor pentru ca imbracamintea pentru copil sa fie comoda si rezistenta, dar in acelasi timp prin croiala si combinatiile de culori sa imprime un stil estetic original. Beb..
49,00 Lei
Body pentru copii Chisinau
Body pentru copii cadou frumos pentru fetite si baietei Chisinau Fiecare parinte acorda maxima atentie detaliilor pentru ca imbracamintea pentru copil sa fie comoda si rezistenta, dar in acelasi timp prin croiala si combinatiile de culori sa imprime un stil estetic original. Bebelusii au o pi..
49,00 Lei
Body pentru copii din bumbac
Body pentru copii din bumbac Fiecare parinte acorda maxima atentie detaliilor pentru ca imbracamintea pentru copil sa fie comoda si rezistenta, dar in acelasi timp prin croiala si combinatiile de culori sa imprime un stil estetic original. Bebelusii au o piele foarte sensibila. De aceea bumba..
55,00 Lei
Maiou pentru copii
Maiou pentru copii cu maneca scurta. Avem maiouri pentru fete si baieti. Compozitia 100% bumbac. Confectionat de catre "Toman" (producator de haine pentru copii in Chisinau, Moldova). Este foarte comod in timpul verii (imbraci copilului un maiou, un scutec refolosibil - si mergeti la plimbare). M..
49,00 Lei
Body maiou de vara
Body maiou de vara Body bebelus. Body pentru copii cadou frumos pentru fetite si baietei Chisinau Fiecare parinte acorda maxima atentie detaliilor pentru ca imbracamintea pentru copil sa fie comoda si rezistenta, dar in acelasi timp prin croiala si combinatiile de culori sa imprime un sti..
45,00 Lei
Body pentru nou-nascuti
Body pentru nou-nascuti si copii mai maricei))) Fiecare parinte acorda maxima atentie detaliilor pentru ca imbracamintea pentru copil sa fie comoda si rezistenta, dar in acelasi timp prin croiala si combinatiile de culori sa imprime un stil estetic original. Bebelusii au o piele foarte sensib..
49,00 Lei
Body bumbac copii
Body bumbac pentru copii. ..
55,00 Lei
Maiou pentru bebelusi
Maiou pentru bebelusi. Avem maiouri pentru fete si baieti. Compozitia 100% bumbac. Confectionat de catre "Toman" (producator de haine pentru copii in Chisinau, Moldova). Este foarte comod in timpul verii (imbraci copilului un maiou, un scutec refolosibil - si mergeti la plimbare). Maiourile se re..
45,00 Lei
Bodi pentru copii Chisinau
Bodi pentru copii Chisinau Fiecare parinte acorda maxima atentie detaliilor pentru ca imbracamintea pentru copil sa fie comoda si rezistenta, dar in acelasi timp prin croiala si combinatiile de culori sa imprime un stil estetic original. Bebelusii au o piele foarte sensibila. De aceea bumbacu..
49,00 Lei
Яндекс.Метрика