Язык  Russian Romana

Despre scutece

Despre scutece lavabile

Scutece textile cu buzunar reutilizabile (lavabile) AlvaBaby

Au masura unica, este foarte usor de reglat din capse marimea potrivita fiecarui copil, putand fi folosite chiar de la nastere (3kg) pana cand copilul va merge la olita (~15kg). Textura printului exterior a scutecelor lavabile ALVA Baby este de 2 feluri: material minky, catifelat sau material neted. Captuseala interioara este dintr-un material special microfibra stay dry, care tine umezeala departe de pielea copilului si are proprietatea de a “conduce” umezeala in interiorul-buzunar, unde se afla insertul absorbant – microfibra (sau dupa caz bumbac/microfibra). Pielea copilului ramanand uscata.

Elasticul de de picioruse si cel de la spatele scutecului este destul de lejer incat nu lasa urme pe piele dar nu lasa sa treaca umezeala. Recomand folosirea insertul absorbant in interiorul buzunarului scutecului. Sunt foarte subtiri, captuseala scutecelor refolosibie este moale si delicata cu pielea bebelusului iar inserturile sunt puternic absorbante (le consider nr. 1 in Chisinau).

Scutecele textile ALVA Baby se spala foarte usor si fiind subtiri, se usuca destul de repede.

Avantajele scutecelor ecologice lavabile:

– Pielea copilului respira deci nu se va mai inrosi si irita cum se intampla adeseori la Pampers, Huggies, Molfix etc. din cauza substantelor chimice pe care acestea le contin in interior (de ex. renumitele bobite care “transforma lichidul in gel”) si cu care acestea sunt albite (de ex. dioxina), o mare parte dintre aceste substante ramae pe pielea sensibila a bebelusului.

– Economie financiara veritabila cu scutece refolosibile (doar le va folosi de la nastere pana la mersul la olita!).

– Sunt “curate”. Folosirea a minim 150 buc/luna de scutece de unica folosinta ce munte de “plastic” nebiodegradabil se va inalta si care munte nu se va degrada nici in vremea stra-nepotilor bebelusului…

– Sunt atat de usor de pus copilului, incat pana si cei mai neindemanatici tatici si cele mai indaratnice bone le vor iubi.

rujuri pentru buze

Cosmetica Decorativa

fond de ten

Cosmetica profesionala

parfumerie marigold moldova

Parfumerie

luciu de buze

Sampoane

rimel pentru gene

Geluri pentru dus

marigold accesorii

Accesorii

 

Яндекс.Метрика