Язык  Russian Romana

ce e în interior

Din ce sunt confectionate scutecele lavabile?

Stratul exterior PUL - (Poliuretan laminat). Material special care este folosit in cazul in care este necesar sa se retina umezeala si sa circule aerul.
Datorita proprietatilor sale, niciodata nu-si pierde forma si culoarea. Subtire si delicata, aceasta tesatura este foarte usor de intretinut. Bine se spala si repede se usuca!

 

 


De ce am ales nu bumbac in scutecele noastre lavabile? El mai rau se spala, se usuca mai lent si, in plus, nu permite asa culori vii si frumoase, pentru ca tesetura de bumbac are capacitatea de a-si pierde culoarea dupa multe spalari. De asemenea, dupa spalare bumbacul isi pierde moliciunea si devine rigid. Ca strat superior in scutecele noastre se mai foloseste velur laminat - e destul de gros, în cilii care va "ascunde" de căldură în exces.

Ce este PUL? Poliuretan laminat. Materialul frumos ce il vedeti in exteriorul scutecelor refolosibile cu buzunar, este acoperit in interiorul lui cu un laminat rezistent la apa, pentru a mentine toata umiditatea si murdaria in interior. PUL este un material, care asigura foarte bine impotriva scurgerilor si este foarte durabil daca e ingrijit corespunzator. PUL - acest material original a fost mult timp folosit in medicina pentru a inlocui produsele de unica folosinta. Poliuretanul laminat oferă o bariera impermeabila, rezista foarte multe spalari, se intinde bine si nu se deformeaza. Acest material nu absoarbe lichidul in interiorul fibrei, motiv pentru care se usuca mult mai repede decat tesaturile naturale. Principalele avantaje ale acestui material - moliciunea, elasticitatea si durabilitatea.

 

Stratul interior al scutec reutilizabile – POLAR (microfleece). In scutecele noastre se mai utilizeaza si bambus


 

De ce nu bumbac? Da, e tesatura naturala, hipoalergica. Cu toate acestea, bumbacul absoarbe umezeala adanc in tesatura. Este ud indata dupa ce copilul a facut treba mica. Tesatura uda intra in contact cu pielea (si uda e nu cu apa) si poate provoca iritatii. In plus, bumbacul dupa spalare se usuca un timp mai indelungat, dar petele in genere nu le speli practic cu nimic.

De ce microfleece? Acest material este utilizat in confectionarea hainelor pentru copii. Este un material folosit chiar langa pielea copilului pentru ca transmite umiditatea mai departe si ii mentine funduletul uscat si confortabil. El este foarte neted, moale, subtire, si cel mai important, nu provoaca alergii. Microfleece nu absoarbe umezeala in fibre, copilului ii este confortabil deoarece interiorul scutecului e aproape uscat. Chiar din masina de spalat iese practic uscat. Polarul momental “scutura” murdaria apei si chiar dupa multe spalari nu are pete.

Este materialul care se curata cel mai usor atunci cand se murdareste cu kk. Foarte usor se spala chiar si manual. Functia principala a acestui strat – de a transporta umezeala departe de pielea copilasului. Aceasta este sarcina lui principala. Dar umezeala repejor trece prin microfleece direct in insertul scutecului lavabil si copilul se simte confortabil.

 

INSERT - microfibra 

 

De ce microfibra? Este comoda in utilizare, murdaria din absorbant usor se indeparteaza. Este foarte rezistenta si poate fi spalata in masina sute de ori. Microfibra este utilizata in diferite domenii. Microfibra e tesuta din fibre foarte fine, datorita texturii sale, aceasta tesatura este foarte moale si durabila. Nu absoarbe lichidul in interiorul fibrei, de aceea se usuca mult mai repede decat tesaturile naturale. Bumbacul absoarbe umezeala mult mai putin decat microfibra. Mai mult ca atat, microfibra nu absoarbe umezeala inauntru fibrei, de aceea se usuca repede. Rezista multe spalari, nu se deformeaza si bine se curata.

 

Nu-ti fie frica sa utilizezi aceste scutece pentru copiii tai. Preferinta pentru materiale naturale e de inteles. Dar de ce mai sunt parinti ce aleg scutece din tesaturi sintetice? PUL-ul de la exterior retine cel mai bine umezeala si murdaria. Microfibra din absorbantele interioare absoarbe un volum mare de lichid foarte rapid. Uscandu-se mai repede decat tesaturile naturale, aveti nevoie de o cantitate mai mica de scutece refolosibile. Polarul folosit langa pielea bebelusului i-o mentine uscata, si deci e mai confortabil pentru copil. Scutecele cu buzunar ALVA Baby se curata foarte usor, repede si nu raman patate de kk.

Яндекс.Метрика